Guy Lemaire - Burg. Ir. Architect


Guy Lemaire is oprichter en zaakvoerder van het architectenbureau. In 1981 studeerde hij af als Burgerlijk Ingenieur Architect aan de RU Gent. Na een stageperiode van twee jaar begon hij als zelfstandig architect en startte hij zijn eigen architectenbureau. 

Samen met een aantal medewerkers streeft hij ernaar een evenwicht te vinden tussen praktisch, uniek, mooi, hedendaags en dit vooral in harmonie met de wens van de klant. Alvorens definitieve stappen te ondernemen, wordt er  een raming gemaakt zodat het overeengekomen budget  niet overschreden wordt.

Hij ontwerpt zowel klassieke als moderne woningen. Ook appartementen, renovaties, serviceflats, schoolgebouwen, kinderkribbe’s, openbare gebouwen, bankkantoren en andere kantoorgebouwen staan reeds in zijn archieven. Zijn jarenlange ervaring samen met zijn universitaire opleiding vormen dan ook een garantie op succes!

U kan alvast een selectie van zijn werken op deze website bekijken.  Voor meer informatie kan u bij hem persoonlijk terecht en neemt u best telefonisch contact op.
 
 
ArGuyTect Lemaire